| Autor |
Zpráva |
rampage
Přípravka

|
|
příprava |
|
Ahoj lukáši,
chtěl bych se tě zeptat na pár otázek.Mám za sebou pár zápasů, boxuju něco přes rok a je mi 17 let, na svoji váhovou kategorii jsem hodně vysoký(54kg - 172 cm), ale vyhovuje mi to.Chtěl bych se tě zeptat jak nejlépe nabrat tvrdší úder, abych nemusel přibrat žádné kg.Přes prázdniny máme jenom 2x týdně tréningy, snažím se trénovat sám tím, že chodím skoro každý den běhat a doma dělám dynamické kliky s tlesknutím většinou 4x15-20.Domá mam ještě činky a hrazdu.Nevím, jestli je dobré posilovat s činkama, protože si chcu udržet rychlost a váhu.Mohl bys mi poradit co mám dělat a jak často přes prázdniny abych si zlepšil fyzičku a hlavně tvrdost úderu.A ještě jedna otázka, neznáš nějaké cviky na rychlost úderu.
Předem děkuji za odpověď
|
|
| po červen 28, 2010 10:43 am |
|
 |
Lukáš
Site Admin

|
Příprava |
|
No nějak podobně mi to formuluj do mailu info@profiboxing.cz a já ti tak do týdne sepíšu kloudnou odpověď
|
|
| st červen 30, 2010 7:29 pm |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|